FrontOffice As
FrontOffice As

Vi leverer domenenavn fra de fleste land og kategoridomener.

Et domene er din unike identitet på Internett og kan sammenlignes med et telefonnummer. Derfor er det et viktig og kritisk element, enten du er privatperson, firma, eller organisasjon. Kjøp domene så raskt som mulig og parker på våre servere dersom du frykter at de kan bli kjøpt opp av andre i nær fremtid. 
Vi sikrere norske domenenavn med DNSSEC
Internett blir en stadig mer kritisk del av samfunnets infrastruktur, og det blir viktigere og viktigere å sikre at informasjon ikke forfalskes eller havner hos feil mottaker. DNSSEC er et viktig bidrag til sikrere kommunikasjon på nettet.

Hva trenger du for å bestille et .NO domene?

Ved kjøp av (.no) domene i Norge er du avhengig av å ha et kundeforhold til en registrar (domeneleverandør). Du tar alltid kontakt med registraren når du har spørsmål om abonnementet eller skal gjøre endringer knyttet til domenet.
Ditt domene registrerer du hos FrontOffice. Søk først på et domene for å se om det er ledig og legg det i handlekurven.
Valg av tilleggstjenester lenket til ditt nye domenenavn kan du gjøre underveis i bestillingen.

FrontOffice hjelper deg med alt arbeid rundt kjøp domene problematikken. Når det er ferdig registrert kan ingen andre bruke dette, og dere kan ta i bruk epost som ender på @domenenavnet, samt legge ut en hjemmeside eller andre relaterte tjenester.

Når du har registrert ditt domene hos oss kan du selv endre dine DNS innstillinger via ditt eget kontroll panel.
Hva er et godt domene?
Hva bør du tenke på?
Hvor mange .no domene kan jeg bestille?
DNSSEC
Hva menes med domene parkering?
Hva er et godt domene?
I Norge er det .no, og .com som er de mest benyttede adresseendelsene.

Firmaer bør sikre seg domener med egne produktnavn og firmanavn eller naturlige søkekriterier, slik at man enkelt kan finne dere på internett.

Har du et firmanavn som er litt vanskelig å stave, bør du sikre deg domener med litt forskjellige stavemåter. Skriver kundene feil kan de havne på feil hjemmeside eller, enda verre, sende e-post til feil mottaker.
Hva bør du tenke på?
Tenk enkelt. Enkelt er bra og bør være lett å skrive. Unngå forkortelser, bindestreker eller årstall og liknende. Er domenet enkelt å huske, så er det enkelt å dele.

Tenk brukervennlig. Et kort domene er enklest å huske og blir best for bruk med e-postadresser.

Tenk passende. Velg et domene som sier noe om hvem bedriften din er.

Tenk riktig toppnivå. Det finnes både .no, .com og mange andre toppnivådomener. Velg .no-domene hvis du henvender deg primært til norske brukere.
Bedrifter og andre virksomheter
Bedrifter og andre virksomheter kan abonnere på inntil 100 .no domenenavn per organisasjonsnummer.

Privatpersoner
Som privatperson kan du abonnere på inntil 5 .no domenenavn.
Hva menes med  DNSSEC?
DNSSEC står for ‘Domain Name System Security Extensions’, og er et sikkerhets tillegg til dagens DNS system. Hensikten med DNSSEC er å innføre rutiner som sikrer DNS slik at det ikke lenger er mulig å generere falske svar på DNS-oppslag, noe som er mulig i dagens DNS. Falsk DNS-informasjon åpner for muligheten til å stjele informasjon fra andre eller manipulere transaksjoner av ulike typer (Norid).


Hva menes med domene parkering?
Domeneparkering betyr at et domenenavn er reservert, uten at det er satt opp egne internettsider i tilknytning til dette.

Den som registrerer og parkerer domenenavnet vil dermed få den juridiske eiendomsretten til domenenavnet, slik at ingen andre kan registrere dette. 

Hensikten med domeneparkering er å sikre framtidig bruk av domenenavnet. Et domenenavn kan være parkert, så lenge som den årlige vedlikeholdsavgiften for å opprettholde domenenavnet blir betalt. I Norge blir den årlige vedlikeholdsavgiften betalt til Norid via en registrar.
chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram