FrontOffice Web Solutions AS

Registrer domene!

FrontOffice domene søking.

Inkluder grupper i søket
Søk på alt, men vis kun ledige
Domene generator

Det perfekte domenet viser folk umiddelbart hva du driver med på nettet (og hvorfor du er så bra). Bruk domenesøkefeltet for å finne det rette domenet nå, og få mer oppmerksomhet og besøkende.

Kampanjepris på domene og hosting
Domener fra 19,- pr- år.
Webhotell fra 20,- pr. mnd.
Start ditt nettsted i dag!

Vi leverer domenenavn fra de fleste land og kategoridomener.

isp domenenavn

Bli eieren av din unike identitet på Internett med våre domenenavnstjenester!

Enten du er en privatperson, et firma eller en organisasjon, er det viktig å sikre deg din egen unike identitet på nettet før noen andre gjør det. Vi tilbyr domenenavn fra de fleste land og kategoridomener, slik at du kan velge det som passer best for deg og din virksomhet. Velg blant populære domener som .no og .com eller velg blant andre spesifikke domener som passer dine behov.

For å gjøre det enklere for deg å administrere domenet ditt, gir vi deg DNS-administrasjonsverktøy på hvert domene som du kjøper hos oss. Dette vil gi deg full kontroll og mulighet til å peke ditt domene dit du ønsker det.

LES MER OM DOMENE…
Hva er et domenenavn?

Et domenenavn er en unik, hierarkisk strukturert streng som brukes for adressering på internett. Domenenavnet tjener som en enkel måte å få tilgang til nettsteder og online ressurser. Her er noen viktige poeng om domenenavn:

Domenenavn kan registreres gjennom domeneregistratorer eller hostingtjenester.
Det er viktig å velge et relevant og minneverdig domenenavn for nettstedet ditt eller din online bedrift.
Domenenavn kan bestå av bokstaver, tall og bindestreker og kan ha ulike utvidelser som .com, .net, .org og landsbaserte utvidelser som .no for Norge.
Det er viktig å sjekke tilgjengeligheten av et domenenavn før du registrerer det, da flere parter ikke kan bruke det samme domenenavnet samtidig.
Domenenavn kan også knyttes til e-postadresser, noe som gjør det enklere å opprette en profesjonell online tilstedeværelse.

Når du velger et domenenavn, er det viktig å vurdere dets relevans for nettstedets innhold og dine merkevaremål.

Hva trenger du for å registrere et .NO domenenavn?

Ved kjøp av (.no) domene i Norge er du avhengig av å ha et kundeforhold til en registrar (domeneleverandør). Du tar alltid kontakt med registraren når du har spørsmål om abonnementet eller skal gjøre endringer knyttet til domenet.
Ditt domene registrerer du hos FrontOffice. Søk først på et domene for å se om det er ledig og legg det i handlekurven.
Valg av tilleggstjenester lenket til ditt nye domenenavn kan du gjøre underveis i bestillingen.

FrontOffice hjelper deg med alt arbeid rundt kjøp domene problematikken. Når det er ferdig registrert kan ingen andre bruke dette, og dere kan ta i bruk epost som ender på @domenenavnet, samt legge ut en hjemmeside eller andre relaterte tjenester.

Når du har registrert ditt domene hos oss kan du selv endre dine DNS innstillinger via ditt eget kontroll panel.

Hva er et godt domenenavn?

Hva er et godt domene?
I Norge er det .no, og .com som er de mest benyttede adresseendelsene.

Firmaer bør sikre seg domener med egne produktnavn og firmanavn eller naturlige søkekriterier, slik at man enkelt kan finne dere på internett.

Har du et firmanavn som er litt vanskelig å stave, bør du sikre deg domener med litt forskjellige stavemåter. Skriver kundene feil kan de havne på feil hjemmeside eller, enda verre, sende e-post til feil mottaker.

Her er noen grunnregler for å bestille et godt domenenavn:

Så kort som mulig
Ikke benytte andres varemerke
Slutte på .no eller .com  (anbefales)
Lett å skrive
Lett å uttale (kanskje også på engelsk?)
Lett å huske
Ikke knyttet til ord som kan bli irrelevante

Hva bør du tenke på?

Hva bør du tenke på?
Tenk enkelt. Enkelt er bra og bør være lett å skrive. Unngå forkortelser, bindestreker eller årstall og liknende. Er domenet enkelt å huske, så er det enkelt å dele.

Tenk brukervennlig. Et kort domene er enklest å huske og blir best for bruk med e-postadresser.

Tenk passende. Velg et domene som sier noe om hvem bedriften din er.

Tenk riktig toppnivå. Det finnes både .no, .com og mange andre toppnivådomener. Velg .no-domene hvis du henvender deg primært til norske brukere.

Hvor mange domene kan jeg bestille?

Bedrifter og andre virksomheter
Bedrifter og andre virksomheter kan abonnere på inntil 100 .no domenenavn per organisasjonsnummer.

Privatpersoner
Som privatperson kan du abonnere på inntil 5 .no domenenavn.

DNSSEC

Hva menes med  DNSSEC?

DNSSEC står for ‘Domain Name System Security Extensions’, og er et sikkerhets tillegg til dagens DNS system. Hensikten med DNSSEC er å innføre rutiner som sikrer DNS slik at det ikke lenger er mulig å generere falske svar på DNS-oppslag, noe som er mulig i dagens DNS. Falsk DNS-informasjon åpner for muligheten til å stjele informasjon fra andre eller manipulere transaksjoner av ulike typer (Norid).


Domene parkering

Hva menes med domene parkering?
Domeneparkering betyr at et domenenavn er reservert, uten at det er satt opp egne internettsider i tilknytning til dette.

Den som registrerer og parkerer domenenavnet vil dermed få den juridiske eiendomsretten til domenenavnet, slik at ingen andre kan registrere dette. 

Hensikten med domeneparkering er å sikre framtidig bruk av domenenavnet. Et domenenavn kan være parkert, så lenge som den årlige vedlikeholdsavgiften for å opprettholde domenenavnet blir betalt. I Norge blir den årlige vedlikeholdsavgiften betalt til Norid via en registrar.

enterchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram