FrontOffice As
Handlekurv
FrontOffice As

Vi leverer domenenavn fra de fleste land og kategoridomener.

Et domene er din unike identitet på Internett og kan sammenlignes med et telefonnummer. Derfor er det et viktig og kritisk element, enten du er privatperson, firma, eller organisasjon. Kjøp domene så raskt som mulig og parker på våre servere dersom du frykter at de kan bli kjøpt opp av andre i nær fremtid. 

Hva  trenger du for å bestillle et .NO domene?

Ved kjøp av (.no) domene i Norge er du avhengig av å ha et kundeforhold til en registrar (domeneleverandør). Du tar alltid kontakt med registraren når du har spørsmål om abonnementet eller skal gjøre endringer knyttet til domenet.
Ditt domene registrerer du hos FrontOffice. Søk først på et domene for å se om det er ledig og fyll så ut bestillingsskjemaet (Kjøp domene).
Valg av tilleggstjenester kan du gjøre underveis i bestillingen.

FrontOffice hjelper deg med alt arbeid rundt kjøp domene problematikken. Når det er ferdig registrert kan ingen andre bruke dette, og dere kan ta i bruk epost som ender på @domenenavnet, samt legge ut en hjemmeside eller andre relaterte tjenester.

Når du har registrert ditt domene hos oss kan du selv endre dine DNS innstillinger via ditt eget kontroll panel.

Hva er et godt domene?

I Norge er det .no,  og .com som er de mest benyttede adresseendelsene.

Firmaer bør sikre seg domener med egne produktnavn og firmanavn eller naturlige søkekriterier, slik at man enkelt kan finne dere på internett. 

Har du et firmanavn som er litt vanskelig å stave, bør du sikre deg domener med litt forskjellige stavemåter. Skriver kundene feil kan de havne på feil hjemmeside eller, enda verre, sende e-post til feil mottaker.

Hva bør du tenke på?

Tenk enkelt. Enkelt er bra og bør være lett å skrive. Unngå forkortelser, bindestreker eller årstall og liknende. Er domenet enkelt å huske, så er det enkelt å dele.

Tenk brukervennlig. Et kort domene er enklest å huske og blir best for bruk med e-postadresser.

Tenk passende. Velg et domene som sier noe om hvem bedriften din er.

Tenk riktig toppnivå. Det finnes både .no, .com og mange andre toppnivådomener. Velg .no-domene hvis du henvender deg primært til norske brukere.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram