blank

FrontOffice Web Solutions As

FrontOffice Web Solutions AS er en Internett Service Provider og leverandør av stabile internett-tjenester for bedrift markedet. Vi er en autorisert NORID/Uninett-akkreditert registrar og kan registrere toppnivå domener over store deler av verden. Vi legger vekt på konkurranse dyktige priser samtidig som tjeneste kvaliteten er høy. 
 
Organisasjonsnummer:  NO913489047MVA
 
Vårt mål er å videreutvikle våre tjenester mot næringslivet med enkle men funksjonelle brukertjenester, raske domeneregistreringsrutiner og konkurransedyktige priser. Når du velger å registrere ditt domene med FrontOffice, er du garantert en sikker fremtid på internett.
 
FrontOffice er en leverandør av komplette og kostnadseffektive serverhosting løsninger med høy kvalitet. FrontOffice retter seg mot bedrifter og avanserte privatbrukere i Norden.
 
Vi er basert i Sandnes i Norge der kontor og datasenter ligger. Organisasjonen har mangeårig erfaring av virksomhetskritisk drift av serverer og leverer hosting tjenester som bl.a. dedikert server, samt virtuell privat server.
 
Datasenteret består av: redundante internettforbindelser, redundante strømforbindelser, dieselgeneratorer, samt redundante kjøleanlegg og servere hostet på vmware vmotion.
 
Åpningstider
Mandag - Fredag 08.00 - 16.00
 
 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram