FrontOffice As

Virtuell Private Server (VPS)

Har du vokst ut av ditt webhotell? Eller har du spesielle krav til løsningen du skal benytte? I så fall er virtuell server det rette valget for deg. Ved bestilling av en virtuell server (VPS) får du større frihet, kontroll og stabilitet som en dedikert server til en brøkdel av prisen.

Virtual Private Server (VPS ) innebærer at du disponerer et eget område på en server, hvor du står for driften av tjenestene selv. Dere kan også tegne en VPS servise avtale som er spesielt egnet til hosting av webløsningner med høye krav til sikkerhet og tilgjengelighet. 

Dersom du benytter Linux basert operativsystem, så administrerer du VPS ved bruk av SSH. Les mer om linux VPS her.

Dersom du benytter Windows operativsystem, så administrerer du VPS ved bruk av remote desktop. Les mer om Windows VPS her.
LES MER OM VPS…
HVA ER EN VIRTUELL SERVER (VPS)?

Virtual Private Server (VPS ) innebærer at du disponerer et eget område på en server, hvor du forestår driften av tjenestene selv. VPS er spesielt egnet til hosting av webløsningner med høye krav til sikkerhet og tilgjengelighet. Du har full root og administrasjonstilgang, slik at du kan installere hva du måtte ønske. VPS anbefales til deg som ikke ønsker å investere i en egen dedikert server som er høyere priset.


VPS leveres med ferdig installert operativsystem.

Du kan installere hva du måtte ønske på VPS.
Dersom du benytter Linux VPS basert operativsystem, så administrerer du VPS ved bruk av SSH.
Dersom du benytter Windows VPS operativsystem, så administrerer du VPS ved bruk av remote desktop.

Du får tilgang til et moderne kontrollpanel hvor du blant annet kan restarte, stoppe, eller reinstallere operativsystem.


Alle data lagres i Norge.

FERDIG INSTALLERT OPERATIVSYSTEM

VPS leveres med ferdig installert operativsystem.

De mest populære operativsystemene for Linux VPS er Centos 8 (gratis) og Debian 10 (gratis). Det er ingen lisenskostnad for Linux operativsystemer.


De mest populære operativsystemene for Windows VPS er Windows 2019 og Windows 2022. 

enterenter-downchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram