Din hjemmeside er din viktigste markedsføring kanal

Nettbasert markedsføring

Når det gjelder å komme i gang med en hjemmeside, er det noen grunnleggende trinn du kan følge:

Velg et domenenavn: Dette er navnet på nettstedet ditt som folk vil skrive inn i nettleseren sin for å finne deg. Velg et navn som er enkelt å huske og relatert til din virksomhet.

Velg en plattform: Det finnes mange forskjellige plattformer å velge mellom, som WordPress, Wix eller Squarespace. Velg en plattform som passer dine behov og ferdigheter.

Design din nettside: Velg en mal og tilpass den med dine egne farger, bilder og innhold. Husk å sørge for at nettsiden din er responsiv, slik at den ser bra ut på alle enheter.

Lag innhold: Skriv engasjerende innhold som er relevant for din virksomhet og målgruppe. Bruk søkeord og søkeoptimaliser innholdet ditt for å hjelpe deg med å rangere høyt i søkeresultatene.

Publiser nettsiden din: Når nettsiden din er klar til å lanseres, kan du publisere den på nettet. Sørg for å sjekke at alt fungerer som det skal, og at nettsiden din er brukervennlig og enkel å navigere.

Når nettsiden din er oppe og går, kan du begynne å markedsføre den på nettet. Du kan bruke en rekke digitale markedsføringsmetoder, som sosiale medier, e-postmarkedsføring og søkemotorannonsering for å tiltrekke deg trafikk til nettstedet ditt.

blank
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram