FrontOffice As

WordPress driftsavtale

Det å ha en hjemmeside er viktig, det er din viktigste markedsførings kanal. Stadig flere søker på nettet for å finne informasjon og priser før de tar en kjøpsbeslutning. 

Du er en bedriftseier og tiden din er verdifull. Når du driver et foretak vil du etter hvert oppleve at mange oppgaver oppstår underveis som du ikke hadde tenkt på at du måtte utføre.
Vedlikehold av nettsiden er en typisk slik oppgave. Du så ikke for deg at du måtte gjøre det, så enten gjør du det nokså motvillig, eller enda verre: bare dropper helt å gjøre det.

La oss ta seg av nettsiden din så du kan fokusere på oppgavene som er viktige for deg. Har du nok kunnskap og ekspertise til å ta vare på nettsiden selv?

WordPress-siden din må oppdateres regelmessig. Ikke bare for innholdets skyld, men også fordi det stadig gjøres forbedringer både med hensyn til funksjonalitet og sikkerhet. Oppdateringer kan også gi bedre ytelse og ny funksjonalitet. 
Kontakt Oss
LES MER OM WORDPRESS AVTALE…
Hva må til

Hva må til for et komplett nettsted.

Føre var prinsippet med jevnlig vedlikehold er mye bedre enn brannslukking, når ingen ting fungerer lenger.
Om du ikke oppdaterer programvaren, risikerer du at problemer oppstår. For en nettside kan dette være ganske alvorlig, siden det kan føre til uønskede hendelser som hacking og både stjeling og utnyttelse av data.


Har du nok kunnskap og erfaring til å vedlikeholde din egen nettside? De fleste bedriftseiere har ikke det. Selv for de som har det, kan det være vanskelig å finne tid til det mellom andre viktige oppgaver.

Heldigvis kan vi hjelpe dere med denne oppgaven. Vi kan hjelpe deg med vedlikehold av nettsiden og kvitte deg med slike bekymringer.

Med en WordPress driftsavtale hos FrontOffice overlater du ansvaret for sikkerheten og vedlikeholdet av nettsiden til oss. Vi oppdaterer WordPress-installasjonen og alle tilleggs moduler til nyeste versjon hver uke, og sikrer nettsiden din mot angrep og misbruk. Dette er oppgavene som vi gjør kontinuerlig

Daglige oppgaver
Overvåkning av nettsted for oppetid
Overvåkning av sikkerhet
Sikkerhets kopi av nettside og database

Ukentlige oppgaver
Oppdatering av tilleggs moduler og designmaler
Virus skanning
Visuell inspeksjon

Månedlige oppgaver
Overvåkning av trafikk og søkemotorrangering
Optimalisering av database
Testing av nedlastningstid
Lenkekontroll
Sjekk av søkefunksjon for feil/utfordringer

Årlige oppgaver
Gjennomgang av WordPress oppsett
Gjennomgang av innhold for oppdateringer

WordPress Service Avtale

Serviceavtale
En serviceavtale, også kalt SLA (Service Level Agreement) er en avtale mellom deg som kunde og FrontOffice.

WordPress ServiceAvtale

 • Ukentlig sikkerhetskopi
 • Ukentlig WP oppdatering 
 • Ukentlig tillegg oppdatering
 • 24/7 sikkerhetsovervåking
  Se alle funksjoner
  • Responstid (8-16)
  • Responstid  (16-22)
  • Responstid  (22-8)
 • 320,- /mnd.
  • Kjøp nå
enterchevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram